En varsinaisesti, vaikka miehet tuntuvat ajattelevan näin. Blogini aihepiiri tuntuu jostakin syystä pyörivän paljolti maksullisen seksin ympärillä, mutta oikeastaan miehet valitsevat käsiteltävät aiheet. Niin tälläkin kertaa.

Tapailin viime kesänä puolitosissani Villeä, joka oli eronnut muutama kuukausi takaperin. Muutama viikko sitten sain Villeltä tekstarin. Emme siis ole olleet kesän jälkeen missään tekemisissä. Viestissään Ville ehdotti minulle, että harrastaisin hänen kanssaan seksiä ja että hän voisi maksaa minulle tästä ilosta. Hän ehdotti suoraan päivää ja kellonaikaa tapaamiselle.
Kun sitten lähdin selvittelemään asiaa, kävi ilmi, että Ville on parhaillaan parisuhteessa, mutta hänellä on tylsää. Tästä johtuen hän oli ajatellut piristää elämäänsä pienellä seksiseikkailulla.

Minussa on ilmeisesti joku maksullisen naisen karma, kun miehet tuntuvat kuvittelevan, että rahalla saa ja autolla pääsee. Minulle jäi täysin epäselväksi, miksei Ville suoraan ehdottanut tapaamista pitkästä aikaa ilman, että hän ensimmäiseksi tarjosi minulle rahaa. Pelaamalla korttinsa oikein hän olisi voinut saada ihan ilmaiseksikin. No, ei olisi kyllä onnistunut, mutta ainakin teorissa. Rahakortin hän olisi voinut lyödä pöytään vasta sen jälkeen, kun olisin kieltäytynyt ehdotuksesta. Ehkä hän halusi pelata varman päälle ja ajatteli säästää meidät molemmat vaivalta tekemällä suoraan ”kilpailukykyisen” ehdotuksen?

En edelleenkään ole niin epätoivoinen, että olisin tarttunut ehdotukseen. Kysyntää alkaa kyllä olla niin paljon, että voin kohta jättää päivätyöni ja ruveta tapaamaan miehiä päiväkahvien merkeissä.

En varsinaisesti pahoittanut mieltäni Villen ehdotuksesta, mutta miettikääpä miltä hänen tyttöystävästään tuntuisi, jos tämä saisi tietää miehen puuhista. Olisi varmasti hienoa kuulla, että oma mies on valmis maksamaan naispuolisille tuttavilleen seksistä, koska on niin kyllästynyt elämäänsä. Huomionarvoista on myös se, että Ville on ollut parisuhteessa vasta alle vuoden. Jotkut tylsistyvät nopeasti?

Ja sehän ei tietysti riittänyt, että vastasin Villelle, että tämä voi vetää käteensä. Hän otti minuun yhteyttä jälleen viime viikolla ja kyseli, olenko miettinyt tarjousta uudemman kerran. No, jos on lusikalla annettu, niin ei voi kauhalla vaatia.