Muistatteko vielä Reginan Naisen unelmia -palstan? Ne tuhnuiset, pikkutuhmat kirjoitukset ja fantasiat, joita lukijat saivat lähettää lehteen? No, ne elävät nyt omaa elämäänsä internetissä.

Sain tooodella pitkän viestin nettideittipalstalla viittäkymppiä lähentelevältä hierojalta, joka asuu eräässä läntisessä rannikkokaupungissamme. Hän oli käytännössä kirjoittanut viestiin fantasiansa, johon sisältyi muun muassa hierontapöytä, kermavaahtoa ja sitomista. Teksti oli hyvinkin yksityiskohtaista.

Tekstin huippukohta oli, kun mies ilmoitti, että hänen kaappiensa nurkkiin on kertynyt jos jonkunlaista seksilelua, joita hän mielellään käyttää ”stimulointiini”. Koska luonnollisesti kaikki naiset haluavat sisäänsä jo kertaalleen tai pahimmassa tapauksessa muutamaan otteeseen käytetyn sauvan?!! (Liittäisin tähän oksentavan hymiön, mutta sellaista ei löytynyt Vuodatus.netin hymiövalikoimasta.)

Lopuksi mies vielä totesi, että kun hän on nähnyt vaivaa ja kirjoittanut minulle näinkin pitkän viestin, olisi kohtuullista ja hyvien tapojen mukaista vastata siihen jotain, vaikka vastaus olisikin kielteinen. Hän oli myös ystävällisesti liittänyt mukaan kuvan alastomasta ahteristaan.

Täytyy todeta, että minulle tuli viestistä kohtuullisen likainen olo, kun kuvittelin miehen kirjoittamassa sitä, hiomassa yksityskohtia ja samalla katselemassa kuvaani. Lisäksi voi olla, että jatkossa pitäydyn naishierojissa, jos on odotettavissa, että miehet haaveilevat hieronnan lomassa sitomisesta ja kermavaahdosta.

Sain samana päivänä myös viestin vastaeronneelta kundilta, joka ilmoitti etsivänsä seuraa lähinnä hauskanpitoon. Viestinsä tehosteeksi hän oli liittänyt kuvan pikkuveljestään. Housut lojuivat myttynä taustalla 

Vertaisin näitä vehje-viestejä itsensäpaljastajiin, koska en todellakaan ole pyytänyt ketään lähettämään kikkelin kuvia sähköpostiini enkä myöskään olisi kiinnostunut niitä näkemään. Ilmeisesti miehet elävät siinä harhaluulossa, että kaikki naiset ehdottomasti haluavat nähdä kuvan heidän vehkeestään? Tässä jälleen kerran yksi kullan arvoinen vinkki miehille nettideittailuun: Ennen kuin lähetät sitä kullin kuvaa kenellekään, kysy vastaanottajalta, onko hän kiinnostunut näkemään kuvaa lihanpalastasi.