Och samma på svenska. Numerosarja on ikivanha blondivitsi: Mikä on blondin puhelinnumero (ruotsiksi)? Hehe.

Tämä on ehkä pohjanoteeraus tähänastisista inboxini viesteistä. Varattu mies ilmoittaa etsivänsä salasuhdetta. ”Minulle riittää imaisu, koska vaimo ei ota suihin. Voin maksaakin siitä sinulle!” Missä kohtaa profiilissani lukee, että tarjolla on maksullista seuraa? Pitävätkö miehet naisia todellakin niin halpana, että kun toisessa kädessä heiluttaa setelitukkoa ja toisella avaa housunnappeja, nainen kyykistyy tyytyväisenä ja ahtaa lihanpalan sisäänsä?

Jos profiilissani kerron, että olen koulutettu, työssäkäyvä ja kohtuullisen hyvätuloinen, mikä näistä on signaali siitä, että tarjolla on ”imaisu” rahaa vastaan? Vai tarkoittaako sinkkuus automaattisesti sitä, että tarjolla on maksullista seuraa? Oksettavaa. Toivon, että mies saa kondylooman seikkailuidensa seurauksena ja sairastaa sitä elämänsä loppuun asti yksin kukkakaali-kikkelinsä kanssa vaimon saatua tarpeekseen ja etsittyä miehen, joka arvostaa häntä, vaikkei suuseksiä olekaan tarjolla.

Hyvät lukijat, tarjolla olisi pieni kilpailu: Se, joka keksii terävimmän, halveeraavimman ja loukkaavimman vastauksen miehelle, saa palkintona oman vastauksensa ”julkaistua” eli toisin sanoen lähetän ko. kommentin vastauksena miehelle tämän viestiin. Kilpailuaikaa on keskiviikko-iltaan (1.6.) asti! Waiting for your comments  Käyttäkää mielikuvitusta, olkaa ilkeitä. He deserves it.