Elevaattori-miehen jälkeen olen hionut uutta strategiaa nettideittailuun. Aion lähettää viestin muutamalle miehelle, joilla on hotti profiilikuva, kun tähän asti olen vältellyt näitä adoniksia siinä pelossa, että A) he ovat pelimiehiä B) en ole riittävän ”tasokas” heille.

Totuushan on kuitenkin se, että suurimmalla osalla ihmisistä on palvelussa se parhaiten onnistunut kuva itsestään. Tämä taas tarkoittaa sitä, että ne normaalin näköiset ovatkin livenä olleet melkoisia katastrofeja (mm. pusakkamies, elevaattori-mies), joten hottikset voivatkin olla livenä kohtuullisen normaaleita tai vähintäänkin mukavan näköisiä olematta kuitenkaan ”liian” hyvännäköisiä.

Viestirintamalla on ollut tällä viikolla hyvin hiljaista. (Olen siis vielä toistaiseksi vain käynyt katsomassa saapuneet viestit enkä ole lähtenyt pommittamaan hotteja deittien toivossa.) Tänään sain kuitenkin vihdoin yhden viestin, joka suorastaan räjäytti potin:

”Nätti neitonen! :) Saaks kysyä, minkä kokoiset rinnat sulla on?”

Haluaisin antaa miehelle litsarin tai kaataa tuopillisen kaljaa hänen päälleen, mutta netissä se ei valitettavasti ole mahdollista. Satu keksi lopulta hyvän vastauksen, jonka pistin menemään saman tien:

”Mun rinnat on täyteläiset, kiinteät, pystyt ja melko suuret (C-kuppi), mutta samasta paketista löytyy myös aivot, joten mä olisin tästä johtuen valitettavasti tosi huono match sulle (etsin miestä, jonka ÄO on suurempi kuin 65). Onnea kuitenkin sopivan kokoisten tissien ja tasoisesi kumppanin metsästykseen!”

Virtuaalinen litsari – aika hyvä, eikö?  Pakko antaa itselleni ylävitonen tästä suorituksesta.

Ei, kyllä se nyt on niin, että tässä täytyy itse aktivoitua ja katsastaa tarjonta, poimia parhaat päältä ja sitten vielä toivoa, että joku vastaa ja suostuu deiteille kanssani. Tarvitsen piristystä elämääni enkä halua tavata enää yhtäkään taksikuski-kompleksia potevaa miestä, joka ei osaa ostaa oikean mittaisia housuja tai jostakin muusta materiaalista kuin fleece-kankaasta valmistettua takkia.

P.S. En ole maksanut sivuston ylläpitäjälle päästäkseni eroon mainoksista, ja tänään blogissani näkyi Google-mainos, jossa mainostettiin Fisher eroseminaareja (mitä ne sitten lienevätkään). ”Opi erosta/parisuhteesta”. Onkohan täällä haukuttu miehiä niin paljon, että Google kaikessa viisaudessaan olettaa blogin avainsanojen perusteella, että täällä keskustellaan eroamisesta  Kun nyt ensin pääsisi treffeille jonkun normaalin kanssa ennen kuin ryhdytään näitä ero- ja parisuhdeasioita miettimään