Inboxiini on valunut viimeisen viikon aikana samaa, tasaisen varmaa kuraa, joka haiskahtaa koiran jätöksiltä ja joltain epämääräiseltä, ehkä mädäntyvältä kananmunalta. Helteet ovat taas alkamassa, joten kaikenlaiset jätteet ryhtyvät haisemaan nopeasti – niin tässäkin tapauksessa.

On mahdollista, että olen vastannut sulle joskus aikaisemminkin huonolla menestyksellä, mutta siinä tapauksessa saat uuden ilaisuuden. (Kiva. Tosi kiva. Kiitti paljon.) Olin vuosi sitten kaksoisroolissa, jotka olivat bigbrother ja bestman, kun pikkuveljeni meni naimisiin. Polttareissa ja häissä oli hommansa ja ne saatiin kunnialla hoidettua pois alta.

Ihan oikeasti, mahtuuko elämääsi mitään muuta kuin pikkuveljesi häät? Oikeasti? Herra Bestman on lähettänyt minulle noin vuosi sitten, juuri ennen häitä ehkä viisi viestiä, joiden sisältö on kaikissa sama – hän jauhaa tulevista veljensä häistä sekä merkittävästä tapahtumasta, jonka yhteydessä hän aikoo korkata samppanjapullon, toivottavasti jonkun ihanan naisen kanssa.

Kun tuo salaperäinen, merkittävä tapahtuma oli vihdoin toteutunut, mies lähetti viestin, jossa hän paljasti, mikä se oli. No, arvaatteko? Hän valmistui maisteriksi? Hän sai uuden työpaikan? Hän otti vuoden virkavapaata töistä ja lähti maailmanympärysmatkalle? Hän sai väitöskirjansa valmiiksi? Hän oppi uimaan? Ehei. Hän osti oman auton. Kyllä. Ensimmäisen oman auton, josta hän luonnollisesti toimitti minulle myös kuvan heti merkkitapahtuman jälkeen (en pyytänyt sitä, joskin liitetiedoston avaaminen oli tässä tapauksessa huomattavasti mukavampaa esim. pippelikuviin verrattuna). Tässä yhteydessä on ehkä hyvä mainita, etten kovinkaan suuresti arvosta yksityisautoilua. Samppanjapullon hän joutui aktiivisesta otteestaan huolimatta ilmeisesti avaamaan yksin, samoin veljen häät sujuivat ilman avecia. Harmillista.


Kuvan auto ei liity tapaukseen. (Kuva: Shutterstock)

Seuraavaa viestiä kirjoittanut on nähnyt vaivaa ja pohtinut hyvinkin pitkään, mitä potentiaaliselta deitiltä kannattaa kysyä: Missä Päin pk-seutua sä asut ?? Missä sä olet Töissä ? Onko sulla auto ?? (Ks. kommenttini edelliseen viestiin.)

Tästä viestistä julkaisen vain jälkikirjoituksen: Ps. Olen siis todella nuorekas, kiva, komeakin, mieleltäni ja olemukseltani ikuinen poikanen. Aivan ainutlaatuinen! Arvaattekin ehkä, mihin ”todella nuorekas” ja ”olemukseltani ikuinen poikainen” viittaavat. Kyllä! Mies on vanha. Toinen jalka haudassa. 49 vuotta. Jostakin syystä vanhoilla on aina, siis toistan, aina, tarvetta todistella, että he ovat nuorekkaita, että dementia ei ole vielä oven takana, että heillä on 23-vuotiaan kroppa ja 16-vuotiaan mieli. Mutta minuapa ei harhauteta hienoilla adjektiiveilla. Suosittelen miehelle Mummotunnelia (= ravintola Helsingissä), josta varmasti löytyy omanikäistä, todennäköisesti myös innokasta naisseuraa. Mummotunnelin terassi on toisekseen näin kesäaikaan ihan kiva, livemusiikkia ja vaikka mitä.

Juhannuksena olin saanut kaksi viestiä, molemmat samalta mieheltä. 23.6. klo 9.00: Juhannus ilman sinua, olisi niinku tavallinen viikonloppu. Yhteinen jussi olisi ikimuistoinen:) Missäpäin sie luuraat, mie muutin reilu kuukausi sitten hesasta tänne Espooseen. Vähän kakka paikka tämä, ei ole kunnon palveluita, mitä nyt hyvä s-market täältä löytyy:) Kiinnostaisko tutustua? Taas on panostettu ja mietitty juurta jaksain, mikä naisiin vetoaa. Olenkin aina ollut kiinnostunut ventovieraiden ihmisten lähialueiden palveluista, heti tuttavuuden alkuvaiheessa.

23.6. klo 22.00 (mies ei luovuta, vaan toivoo, että joku päivystää deittipalvelussa juhannuksenakin ja taipuu painostuksen alla): Lähde huomenna Porkkalaan viettämään sateista juhannusta, tai no tuskin me edes huomataan sadetta kun nähdään vain toisemme:) Otettais kaffetta ja murkinaa mukaan.

Loppuun vielä otteita pitkähköstä kirjelmästä viidenkympin villitystä potevalta mieheltä, joka on ihastunut nuoriin naisiin ja nopeisiin autoihin.

Kokeilethan minua. En pure, jos et sitä halua. (Olisi suotavaa, ettet iskisi hampaitasi, tai mitään muutakaan ruumiinosaasi minuun.)

48 vuotiaana omaan nuorekkaan mielen ja uskon, että ikäeromme on vain täydentävä lisämauste. (Ha! Mitä minä juuri sanoin.) Ikä on vain numeroita. (Niinhän sinä selität, kun yrität iskeä tyttäresi ikäisiä naisia.) Ehkä sinulla on jopa hyviä kokemuksia aikuisten miesten kanssa tai sitten tykkäisit kokeilla aikuisen herrasmiehen seuraa, karismaa, kokemusta ja empaattisuutta ja miehen joka saa sinut tuntemaan itsesi naiseksi. (Not. Sitä paitsi aikuinen ei ole synonyymi eläkeikää lähestyvälle.) Olet hyvässä iässä. (Sinä et. Sori.)

Olen siis 49 v, terve, komea, romanttinen, intohimoinen, viriili, nuorekas (ha!). Olen asunut ulkomailla, Kiinassa, Indonesiassa ja Sveitsissä. (Tämän pitäisi ilmeisesti tehdä minuun vaikutus. Ooh, aikuinen, kokenut, maailmaa nähnyt mies. Ooh.)

Pidän huolta vartalostani. (Joka on taipuisa ja notkea kuin 23-vuotiaalla? Eletyt vuodet eivät näy missään?)


Rauno, please stop. Sä oot niiin uncool. (Kuva: Shutterstock)

Mikäs olisikaan sen ihanampaa kun harrastaa kaunista, turvallista, nautinnollista ja estotonta seksiä sen yhden kanssa. (Sen yhden, joka voisi ihanasti olla omaa ikäluokkaasi, ei sinua 20 vuotta nuorempi. Turvallinen seksi tarkoittaa sinun iässäsi, että tekohampaat poistetaan ennen aktia, ettei niihin vahingossa tukehdu, rollaattori parkkeerataan lähelle sänkyä, jotta siihen pääsee tarvittaessa nopeasti käsiksi ja viagra-purkki suljetaan yhden tabletin jälkeen, ettei meno ylly liiaksi ja käy sydämen päälle. Kännykkä pidetään lähettyvillä ja päällä, jotta sydänoireiden ilmaantuessa apua voidaan tarvittaessa hälyttää nopeasti.)

Toivottavasti tästä voisi tulla jotain kivaa ja tyydyttävää molemminpuolin. Ehdota tapaamista ja katsotaan jos kemiat ja hormoonit kolahatavat. Olisikohan tässä jotain meidän kesälle,,,? (Ei.)

Omistan tämän kappaleen kaikille nuorekkaille ja viriileille, viidenkympin kriisiä poteville miehille. 

P.S. Olen ryhdistäytynyt ja laitoin viestin yhdelle kivanoloiselle kundille, joka ei nyt ihan ehkä asettunut siihen mainostamaani hottis-kategoriaan, muttei kuitenkaan ollut lainkaan hulluimasta päästä. Arvatkaa sainko vastauksen? En. Olen parivuotisen nettideittihistoriani aikana lähettänyt viestin ehkä kolmelle miehelle, joista yksikään ei ole vastannut minulle. Epäilen, että viestini ovat päätyneet copy-peistattuna sinkkublogiin, jossa joku tekee ironisia huomautuksia lauseista, jotka olen kirjoittanut sydänverellä, aikaani ja energiaani uhraten. Elämä on julmaa.