Paperiteollisuusmies eli tuttavallisemmin Papru pölähti eilen Kalleen samaan aikaan, kun olin viettämässä siellä iltaa ystävien kanssa. Törmäsimme narikassa heti alkuillasta, mutta hän ei muistanut meitä enää – olihan nöyryyttävästä viime tapaamisesta kulunut aikaa jo pari kuukautta.

Törmäsimme Papruun uudestaan noin tunnin kuluttua yläkerran tanssilattialla ja houkuttelimme hänet kanssamme baaritiskille. Kerroimme, että olemme tavanneet joskus ja teeskentelimme aluksi, että emme muista missä ja miten. Pienen vedätyksen jälkeen yksityiskohtia edellisestä tapaamisesta alkoi ”yllättäen muistua mieleemme”.

Muistutimme häntä surkuhupaisasta illasta ja kerroimme, mitä hänen nuori ja vaalea seuralaisensa oli tokaissut hänestä vessajonossa. Kyselimme, että miksi hän tuntee tarvetta pariutua parikymppisten blondien kanssa, mihin hän vastasi pitävänsä itseään 10-15 vuotta nuoremmista naisista.

Kyselimme, että miksi hän sanoo naisille olevansa tositarkoituksella liikenteessä, kun ei kuitenkaan oikeasti ole. Tähän hänellä ei ollut mitään järkevää vastausta, mutta hän totesi itsekin, ettei missään nimessä ole tositarkoituksella liikkeellä ja toisekseen häntä ei kulma yhtään kiinnosta, mitä muut ihmiset hänestä ajattelevat.

Kuten aiemmin kerroin, Papru oli lähettänyt ystävälleni viestin deittiportaalissa ja pyytänyt tätä ulos – tietysti tositarkoituksella. Kun otimme tämän asian esille, hän totesi ystävälleni, ettei tämä ole hänen tyylisensä. Loogista!

Illan aikana kävi ilmi, että Papru on tuttu myös samassa baarissa olleille kaverin kavereille, joita Papru oli yrittänyt iskeä uutenavuotena. Hän yritti iskeä saman seurueen naisia eilen uudestaan muistamatta mitään uudenvuoden aatosta. On vaarallista, että työelämässä korkeassa asemassa olevan henkilön muisti alkaa olla noin hatara. Mieshän on vasta 42-vuotias. Suosittelen harrrastukseksi ristikoita, jotka pitävät mielen vireänä. Tietysti voi myös olla, että kun veri virtaa väärässä päässä, sitä ei riitä riittävästi aivotoiminnan ylläpitämiseen.

Papru on muuten höllentänyt kriteereitään, koska aiemminhan hän ilmoitti pitävänsä vain blondeista, mutta yritti ainakin eilen iskeä myös brunetteja. Ehkä Helsingin lihamarkkinat on käyty blondien osalta jo läpi?

Antoisa keskustelumme Paprun kanssa päättyi lopulta siihen, että hän näytti ystävälleni keskisormea ja tehosti tätä lausumalla ”tää on sulle”. Tämän jälkeen hän poistui baarista – olimme ilmeisesti onnistuneet jossakin määrin pilaamaan hänen iltansa. Vitsit, kyllä nyt harmittaa. Not.