Kun edellisessä kirjoituksessani annoin vinkkejä nettideittailuun, ilmoituksen laatimiseen ja viestittelyyn, hyvänä jatkumona toimii varoittavat esimerkit viestilaatikkooni ilmestyneistä viesteistä, joiden lähettäjät eivät ole lukeneet minun tai kenenkään muunkaan laatimia ohjeita vastakkaisen sukupuolen lähestymisestä netissä. Ehkä arvaattekin, että nämä herrat jäivät ilman vastausta ja epäilen suuresti, että he saavat odottaa ensimmäisiä deittejään pitkään, elleivät muuta tyyliään..

”Välillä hellä rakastelu ilman rihman kiertämää voi toki olla varsin hvyä vaihtoehto, mutta se ei riitä tyydyttämään päivästä toiseen. Tiedät ettei tarvitse olla poliisi käyttääkseen käsirautoja...” (Jostakin syystä päässäni rupesi soimaan Rihannan S&M.)

”mä korjaan moottoripyörii työkseni, vähä kiire näin kesällä :)” (Juuri muuta infoa viestissä ei sitten ollutkaan. Toimii ehkä naisiin, joilla on jonkunasteinen fetissi moottoripyörii korjaavii miehii kohtaan?)

”Kaikenlaisia ajatuksia herää... sykähdellen... ;D Saisin sut mouruamaan kauan pitkään ja myöhemmin kehräämään onnesta...” (Mikään ei voisi olla suurempi turn-off kuin päähäni pyytämättä ja yllättäen ilmestynyt kuva ventovieraan ”sykähtelystä”.)

”Suukko niskaasi ajattelukykyiseltä ja hyvin varustetulta herrasmieheltä” (Pippeli on miehelle tärkein asia maailmassa, ei siitä mihinkään pääse. Pippeli, sen jälkeen ehkä olut, autot ja moottoriurheilu, vasta sitten joku muu, ehkä työ tai harrastukset?)

Lyhyestä virsi kaunis (tosin voittaa iänikuisen ”Moi mitä kuuluu” -lausahduksen): ”Tutustutaanko, sillä kiinnostuin sinusta?” (Ainoa motiivi, jonka vuoksi minun pitäisi tutustua mieheen, on ilmeisesti se, että hän kiinnostui minusta – hän kun ei muuta tietoa anna itsestään. Tämä lausahdus voi tosin toimia narsistiseen persoonaan.)

Tämä saattaisi voittaa ärsyttävimmät viestit kautta aikain -kilpailun: ”Joskus taisin sulle viestin täräyttää tulemaan. Aloin miettimään, että sulla varmaan meni se nettitikku rikki, koska vastausta ei koskaan tullut. Siellä inboxissa on sellainen "vastaa viestiin"-tyyppinen namiska, koitas toimiiko se sulla?”

Tai ehkä voitto menee kuitenkin tänne: ”Mitäs hyötyä susta on miehelle, jos miehen pitää itse kokatakin? Sinäkö istut sohvalla kaljatölkki kädessä ja huutelet "Käy hakemassa lisää olutta kaupasta" kun mies kokkaa? Sitten kun on mennyt nukkumaan niin kömmit humalassa sänkyyn ja möriset korvaan, samalla pakarasta puristellen "nyt rakastellaan".” (Lukijoille tiedoksi, että profiilissani toivon, että mies kokkailee kanssani, koska osaan itsekin vaihtaa lamput ja laittaa taulut seinille enkä halua miestä, joka etsii jatkumoa äitisuhteeseensa.)

Eikä yrittänyttä laiteta, vaikka kerronkin etsiväni miestä ja olevani hetero: ”Nimeni on Irina! Olen 27-vuotias! Haluaisin tietaa, miten koko nimi? Missa asut? Haluaisin, etta haluat lahettaa enemman niiden kuvia ja vastasi minun asioita hyvin paljon. Mina lahetan teille kuvia jalkeen nae vastausta! Odotan kirjeenne kanssa karsimattomyytensa. Myos lahettaa minulle kuvia. Uusi ystava Irina!” (Vinkkinä Irinalle – Suomen passi irtoaa todennäköisemmin, kun lähestyy maaseudun yksinäisiä poikamiehiä pääkaupunkiseudulla asuvien naisten sijasta.)

Maaseudun yksinäisistä poikamiehistä puheen ollen, sain vihdoin, pitkällisen odottelun jälkeen viestin myös todelliselta peräkammaripojalta Etelä-Pohjanmaalta, joka viljelee maata ja kasvattaa sikoja sekä kertoo inhoavansa kasvisruokaa! Elevaattori- ja pusakkamiehet eivät ole mitään tämän herrasmiehen rinnalla, joka kuvasta päätellen noutaisi minut kotoa traktorilla, jonka jälkeen voisimme körryyttää yhdessä käsi kädessä auringonlaskuun tai vähintään lavatansseihin, joita hän kertoo harrastavansa. Ihanan eksoottista! Löytyisiköhän alennusmyynneistä vielä joku kiva kukkamekko ja kumpparit, mielellään mustat Nokiat?

Olen ehkä vihdoin keksinyt, kuka näitä viestejä oikein lähettelee. Nehän on Ketonen & Myllyrinne! 

P.S. Enää ei riitä, että netti on pullollaan vinkkejä parinhakuun ja nettideittailuun – nyt ohjeita löytyy myös lähdevesipullosta! Olihan se pakko ostaa matkaan, kun sen kylmähyllyltä bongasin. Pullon mukana tulee irtirepäistävä lehtinen, jonka tuorein numero sisältää – kuten kuvasta näkyy – nettideittailun ABC:n. Kyllä meitä sinkkuja hemmotellaan!