Politiikka ei varsinaisesti kuulu sinkkublogiin, mutta en voinut olla tarttumatta aiheeseen, kun eksyin ehdokas Antti Kurhisen vaaliblogiin. Tekstit muistuttavat pahimpia nettideittiviestejä, joita olen saanut. Taso on yhtä alhaalla, haarojen välissä tarkalleen ottaen, ja kirjoitusvirheitäkin tekstistä löytyy yhtä paljon.

Antin mainoslause on ”Kansanedustaja-Kandidaatti Kurhinen Koko Komeudessan(Kikkeli Kovana)Ehdokasnumerolla 175!”. Kyllä, mainoslauseessakin on kirjoitusvirhe. Antti on tyytyväinen itseensä mainoslauseen keksittyään (kommentit kopioitu virheineen kaikkineen suoraan blogista):

”Otsikosta varmaanhuomaatte että olen löytänyt itselleni todella sointuvan slouganin 7 K:n kera ;) :D hehee! Ne kaksi viimeistä on sitten epävirallisissa tapaamisissa käytössä ;) :D haha..esim.naisille esitellessäni itseäni eduskuntatalon hississä ;) Muahaha!”

En ole varma toipuisinko traumoista ikinä, jos Antti esittelisi sukukalleuksiaan minulle. Epäilen, että tulevat naiskansanedustajat eivät myöskään välttämättä ole kiinnostuneita tutustumaan Antin sukuelimiin, vaikka Antti ilmeisesti vakaasti uskookin näin.

Oletko halukas auttamaan Anttia eduskuntaan pääsemisessä? Siitä saa palkkion!

”Kaikille vapaaehtoisille auttajille annan nimmarin siitä hyvästä ja lupaan viedä vaikka leffaan ja syömään,sekä tietysti jos mihelle ei kelpaa leffaan meno niin lupaan antaa hybridi-ihmeellä koko päivän kyydit :)!”

En edes halua tietää, mikä tuo hybridi-ihme on, jolla ”mihe” saa koko päivän kestävät kyydit. Enkä uskaltaisi lähteä miehen kanssa leffaan, koska Kurhinen todennäköisesti heittäytyisi projektorin eteen kikkelinsä kanssa ja tekisi sen avulla varjoeläimiä valkokankaalle tai vaihtoehtoisesti tekisi salin edessä helikopteria vehkeellään. Salillinen ihmisiä saisi elinikäiset traumat!

Jos siis haluat äänestää Anttia ja pitää huolen siitä, että eduskunnassa harrastetaan jatkossakin seksuaalista häirintää, niin muista piirtää kullin kuva vaalilippuun sunnuntaina. Ääni löytänee tiensä oikealle henkilölle.

P.S. Kun kerran politiikkaan lähdettiin ja vaalitkin ovat ovella, niin kysynkin lukijoilta: Kumman kaa olisit mieluummin, Timo Soinin vai Jussi Halla-ahon? Ja pelin henkeenhän kuuluu, että toinen on pakko valita. Kysymys on niin paha, että joudun itsekin miettimään tätä hieman ennen vastaamista.