Kirjoitin kuukausi sitten pikadeiteistä, jotka päättyivät siihen, että miehet spekuloivat ahkerasti tapahtuman keskustelupalstalla, miksi naiset eivät halunneet pikadeittien jälkeen tehdä lähempää tuttavuutta heidän kanssaan. Ja syyhän oli siis se, että tilaisuus oli täyttynyt reppana-miehistä eli it-nörteistä, joiden tyyli kaipaisi kokonaisvaltaista muodonmuutosta ennen kuin niitä deittejä alkaisi tippumaan.

Tällä viikolla huomasin, että keskustelu jatkuu edelleen, vaikka itse tapahtumasta on jo kaksi kuukautta aikaa. Nyt joku näistä it-nörteistä oli käynyt kertomassa, että jos naiset eivät syttyneet paikalle saapuneista miehistä, niin eipä hänkään syttynyt naisista. Syynä oli kulma ulkoiset tekijät ja/tai se, että naiselta sattui löytymään lapsia. ”Paikalla oli lähinnä keskinkertaisia naisia ja sitten muutama ihan ok, jotka eivät kuitenkaan juuri sytyttäneet” mies ilmoitti.

Hän myös kertoi, että media on vääristänyt hänen naiskäsitystään ja hänellä on ehkä liian tiukat kriteerit tulevan kumppanin ulkonäölle. Ehkä?

Miehet, ne reidet ja takapuolet, joissa ei ole yhtään selluliittia, saadaan aikaiseksi kuvankäsittelyohjelmalla. Samoin ne ripset, jotka jatkuvat hiusrajaan asti. Ja se silmänympärysiho ja otsa, jossa ei ole rypyn ryppyä. Lantiotakin on mahdollista kaventaa sopiviin mittoihin PhotoShopilla. Esimerkki ei-niin-onnistuneesta käsittelystä löytyy täältä (skrollaa sivun alaosaan nähdäksesi kansikuva isompana). Onnea täydellisen naisen metsästykseen!

Niin. Oma huomioni oli, että paikalle saapuneet naiset olivat melko tasokkaita – enkä nyt siis puhu itsestäni. Kukaan meistä tuskin täytti huippu- tai pornomallin mittoja, mutta paikalla oli kuitenkin lukuisia viehättäviä, hoikkia ja nättejä naisia, jotka osaavat pukeutua ja muutenkin huolehtivat itsestään (meikki, hiukset jne.).

Jos kukaan näistä naisista ei ole halukas tapaamaan tätä nörttiä uudestaan, niin kuinkahan moni mallin kriteerit täyttävä nainen on kiinnostunut lähtemään hänen kanssaan treffeille? Sillä oletuksella, että hän ei ole huomattavan varakas. (Eikö olekin muuten hassua, miten raha tuntuu lisäävän ihmisen vetovoimaa huomattavasti?)

En ole loukkaantunut siitä, että minut on luokiteltu kategoriaan ”ihan ok” tai ”keskinkertainen” - lähinnä naureskelen sille, että mitähän tämä mies kuvittelee löytävänsä asettamillaan ulkonäkökriteereillä. Jos hän ei lähde mukaan Uskomaton muodonmuutos -ohjelmaan, niin toivotan lämpimästi hauskaa loppuelämää – yksin!

P.S. Kiva saada välillä palautetta, ettei turhaan kuvittele liikoja itsestään  Nimimerkillä, Keskinkertainen